Begrafenisplanning – Graven, crypten, grafkelders en een begraafplaats kiezen

Wanneer u ervoor kiest om de stoffelijke resten te begraven in plaats van crematie of graflegging, moet u een grafkelder of grafkelder toevoegen. Op sommige plaatsen moet u aankopen doen bij het mortuarium, terwijl u op andere plaatsen van de begraafplaats moet kopen. Een grafvoering en een kluis zijn totaal verschillend. Zorg ervoor dat je weet welke je wilt.

Onthoud dat gewelven in geen enkele staat vereist zijn, maar de meeste begraafplaatsen zullen het nodig hebben om te voorkomen dat het graf inzakt en meer werk creëert.

Grafvoeringen

Er zijn twee verschillende soorten Grave Liners – 1. Betonnen sectionele begrafenis liner of een 2. Solid liner box. Hoewel het ongeveer $ 50 kost voor een sectionele en $ 125 voor een solide, brengen ze je $ 250 in rekening voor beide. Over het algemeen zullen ze je niet vragen welke je wilt, ze zullen er gewoon een kiezen.

In het graf wordt een betonnen sectionele begrafenisvoering gemonteerd. Het is zeer weinig waterdicht en kan gemakkelijk worden omgeduwd als het niet in het graf is gemonteerd. Het opeengepakte vuil is het magische ingrediënt om de Liner bij elkaar te houden. Elke sectie is ongeveer 1 inch en een kwart dik, gebouwd met beton en versterkt met kippengaas.

Aan de andere kant is een solide betonnen doos ongeveer 1,5 “dik en versterkt met ijzeren gaas. Hij is 30″ hoog, 33″ breed en 94” lang.

Dus welke zou de begraafplaats u het liefst geven? Ze zouden je eigenlijk de stevige doos geven als ze konden. Het vereist geen arbeidstijd en kan in enkele minuten worden geïnstalleerd. Het enige probleem is een dieplepel en de stevige bak weegt enkele tonnen. Wanneer u door de begraafplaats rijdt, kunnen ondiepe graven instorten. Daarom zullen ze u over het algemeen de sectionele voering geven.

Hoewel de voering meer werk vereist, is deze niet verkrijgbaar in vooraf ingestelde maten. Daarom kunnen ze hier en daar een paar stukjes breken in het graf om het passend te maken. Aan de andere kant zou het een eeuwigheid duren voordat de solide voering kapot ging. Zolang de doorsnede van bovenaf “er goed uitziet”, is iedereen tevreden. Aangezien voor beide producten hetzelfde bedrag in rekening wordt gebracht, is het beter om de solid liner schriftelijk aan te vragen.

Gazoncrypten

Als u gemoedsrust wilt, moet u voor een gazoncrypte gaan. Ze zijn twee keer zo hoog als een grafkist, bevatten twee overledenen en worden naast andere gazoncrypten geïnstalleerd. Ook wordt het grind dat wordt verwijderd vervangen door fijn zand, aangekleed met leem en wordt het gebied ook ingezaaid. De prijs van de grafkelder is ook inbegrepen in de kosten van de begraafplaats; daarom heeft de begraafplaats minder prikkels om te proberen meer aan je te verdienen.

Begrafeniskluizen

Je zult een paar duizend moeten uitgeven aan een goede grafkelder. Als u iets minder betaalt, krijgt u in feite een veredelde begrafenisvoering. Ze zijn ook erg goed in het buiten houden van water. Het deksel wordt op het gewelf verzegeld met een strook teer en vervolgens is het ook bekleed met een koperen of plastic voering.

Begraafplaats

Begraafplaatsen worden steeds duurder. Er was een geval waarin een man zijn perceel 10 jaar geleden kocht voor $ 500 dollar en nu wordt datzelfde land verkocht voor $ 6500! Tenzij je om persoonlijke redenen al een keuze hebt gemaakt over een begraafplaats, doe wat onderzoek en neem contact op met een aantal begraafplaatsen om de juiste te kiezen.

Denk er bij het onderzoeken aan om erachter te komen wat voor soort regelgeving ze hebben. Bij sommige kun je bloemen en andere herinneringen plaatsen, bij andere niet. Op veel begraafplaatsen moet je een grafliner kopen. De andere kosten zijn het openen van het graf, de grafsteen, zorgkosten, terreinbeheer en meer. Zorg ervoor dat u om alle kosten vraagt, zodat er niets verborgen is.

DEEL :
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
photo-26.jpg
Hendrik Morella

bedankt voor het langskomen op mijn site! Ik ben Hendrik en zou graag met je in gesprek gaan over de prachtige begraafplaatsen en hun geschiedenis hier in Nederland! Check mijn blog voor meer updates!

LAATSTE VIDEO

Hou van mijn reis

Play Video
ONZE BLOG

Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u nu om het laatste nieuws en updates te ontvangen