Genealogisch onderzoek en begraafplaatsen zijn uitstekende partners

Wanneer je begraafplaatsen in Waukesha, WI bezoekt, is de kans groot dat je grafstenen uit het begin van de 19e eeuw tegenkomt. De eerste kolonisten in het gebied dateren uit 1834 en leefden in vrede met de indianen. In feite is de naam Waukesha afgeleid van Indiase namen die een vrij exotisch element geven aan de geschiedenis van het gebied.

Iedereen die genealogie bestudeert, zal je meteen vertellen dat begraafplaatsen een schat aan informatie bieden over familienamen, huwelijken, geboorte- en sterfjaren en soms hints van beroepen of familiestatus in grafsteengravures. Families werden vroeger dicht bij elkaar begraven waardoor het ook mogelijk werd nieuwe informatie op te doen.

Bovendien, wanneer u familiehistorisch onderzoek doet naar degenen die begraven zijn op begraafplaatsen in Waukesha, WI, zult u zien dat de locaties van begraafplaatsen worden vermeld in schriftelijke verslagen van het gerechtsgebouw van de provincie of zelfs in familiedagboeken en bijbels. Voor een professionele of amateur-genealoog is de begraafplaats geen plaats van verdriet, maar eerder een plaats van geschiedenis en informatie waar herinneringen aan dierbaren worden bewaard voor toekomstige generaties.

Foto’s maken en wrijven

Er zijn nu twee primaire methoden die door mensen worden gebruikt om hun vondsten op het kerkhof te documenteren. De eerste methode is mogelijk vanwege elektronica. U kunt foto’s maken van grafstenen met uw mobiele telefoon of digitale videocamera’s en die foto’s vervolgens online plaatsen zodat anderen kunnen profiteren van uw onderzoek.

Er zijn ook veel genealogen die nog steeds grafsteenwrijven gebruiken met stof en was. Hoewel u foto’s van de grafstenen kunt maken, mogen deze afbeeldingen geen versleten sierpatronen of details onthullen. Het is zonde om de details op grafstenen te verliezen door normale verwering omdat ze onvervangbaar zijn. Vroege grafstenen die vóór 1900 zijn gemaakt, zijn vaak goed versleten omdat ze zijn gemaakt van gemakkelijk geërodeerde zandsteen. Na de jaren 1900 werd graniet vaker gebruikt en graniet is extreem duurzaam.

Deskundig personeel kan helpen

Inwoners van Waukesha, WI die geïnteresseerd zijn in genealogisch onderzoek, moeten eerst het personeel van de begraafplaats bezoeken voordat ze over het kerkhof gaan. De kans is groot dat het personeel informatie kan geven over de verschillende graven of diepgaand onderzoek kan doen. Het is belangrijk om het personeel vooraf te waarschuwen, zodat onderzoekers schriftelijke en geautomatiseerde gegevens kunnen controleren. Wanneer je familieonderzoek doet dat mogelijk 177 jaar beslaat, kost het veel tijd en moeite om bronnen te raadplegen voor meer details over de mensen die op de begraafplaatsen begraven zijn.

Het personeel dat op begraafplaatsen in Waukesha, WI werkt, helpt echter graag. Ze zien hun baan niet als de hoeders van de overledene. Zij zijn de bewaarders van het bewijs dat familieleden in het gebied woonden, werkten en stierven. Het is een belangrijke rol die ze spelen die genealogen waarderen omdat het hun onderzoek veel gemakkelijker maakt.

Als je geïnteresseerd bent in het doen van familieonderzoek op de begraafplaatsen van Waukesha, WI, neem dan eerst contact op met het personeel. U kunt waardevolle informatie krijgen die u rechtstreeks naar de interessante graven leidt. Alle informatie die u daarna uit hun gegevens haalt, kan worden gebruikt om uw familiebanden te traceren via historische gegevens.

DEEL :
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
photo-26.jpg
Hendrik Morella

bedankt voor het langskomen op mijn site! Ik ben Hendrik en zou graag met je in gesprek gaan over de prachtige begraafplaatsen en hun geschiedenis hier in Nederland! Check mijn blog voor meer updates!

LAATSTE VIDEO

Hou van mijn reis

Play Video
ONZE BLOG

Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u nu om het laatste nieuws en updates te ontvangen