Hoe slaagt u een auto -rij -examen

Als u uw rijbewijs wilt verkrijgen, moet u een autorijdendexamen afleggen. Veel staten vereisen een schriftelijke of praktische test. De examens zijn ontworpen om te bepalen of u een veilige en verantwoordelijke bestuurder bent.

De wegtest duurt ongeveer 20-30 minuten. U kunt online een afspraak maken of het lokale DMV -kantoor bezoeken.

Voordat u uw test afneemt, moet u een geldig rijbewijs, een bewijs van verzekering, een geldige belastingkaart en een kopie van uw registratiecertificaat meenemen. Het wordt aanbevolen dat u minimaal 15 minuten vóór uw geplande afspraak aankomt.

De rijexaminator stelt u geen illegale vragen auto theorie oefenen website. Hij of zij zal ook geen slechte feedback schrijven. U moet echter bereid zijn om een vraag over verkeerswetten of andere veiligheidsproblemen voor voertuigen te beantwoorden.

U moet een bril of contacten dragen tijdens uw rijexamen. Je moet ook een ouder of voogd bij je hebben.

U kunt het auto -examen opnieuw opnemen als u er niet in slaagt. U moet echter een herovername van $ 40 betalen. Een heropname is meestal vereist binnen twee weken na een mislukte test.

Wanneer u een rijexamen aflegt, moet u bereid zijn te rijden in een gebied waar u niet bekend bent. U moet klaar zijn om de verkeersregels te gehoorzamen, turn -signalen te gebruiken en soepel te remmen. Ook moet u bereid zijn om andere voertuigen veilig te passeren.

DEEL :
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
photo-26.jpg
Hendrik Morella

bedankt voor het langskomen op mijn site! Ik ben Hendrik en zou graag met je in gesprek gaan over de prachtige begraafplaatsen en hun geschiedenis hier in Nederland! Check mijn blog voor meer updates!

LAATSTE VIDEO

Hou van mijn reis

Play Video
ONZE BLOG

Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u nu om het laatste nieuws en updates te ontvangen