Vijf meest populaire soorten begraafplaatsen aan deze kant van de dood

De begraafplaats is meer dan alleen de laatste rustplaats van een dierbare; het dient als een herdenkingsplaats waar bestaande familieleden, vrienden en familieleden de goede oude herinneringen die ze aan elkaar hebben kunnen bezoeken en koesteren. Het is maar dat je het weet, begraafplaatsen variëren, en deze verschillen weerspiegelen meestal culturele gebruiken en religieuze overtuigingen die een persoon heeft. Hier zijn vijf van de meest populaire soorten begraafplaatsen die u moet kennen.

Monumentale begraafplaats

Veel mensen karakteriseren monumentale begraafplaats met grandeur, vanwege de chique verzameling grafstenen die het gebied bevat. Meestal zijn de grafstenen gemaakt van marmer of graniet en zijn ze vergezeld van een betonnen of houten hek. Iedereen die zich een perceel op een monumentale begraafplaats kan veroorloven, kan daar worden begraven, hoewel dit type begraafplaats moeilijk te onderhouden is vanwege de dure apparatuur die wordt gebruikt bij het schoonmaken van de percelen.

District Begraafplaats

Dit type begraafplaats is eigendom van en wordt beheerd door lokale overheidsinstanties en is meestal te vinden in steden. De begraafplaats staat open voor alle inwoners van het gebied die het zich kunnen veroorloven om voor een perceel te betalen. Er zijn echter veel beperkingen die door de overheid worden opgelegd aan het aantal percelen dat eigendom kan zijn van of wordt gebruikt door een persoon of gezin.

Religieuze begraafplaats

Deze begraafplaats staat bij velen bekend als de oudste en meest traditionele soort begraafplaats en gaat meestal vergezeld van een database met begraafplaatsen . Het bevindt zich vaak naast een kerk en staat open voor alle leden van de religieuze overtuiging. De kosten van percelen zijn vergelijkbaar met wat u van een stads- of privébegraafplaats mag verwachten, hoewel u financiële hulp van de gemeente kunt krijgen.

Privé begraafplaats

Deze begraafplaats is eigendom van een particuliere onderneming, lodge, gemeenschapsorganisatie of een specifieke familie en wordt gerund met winstoogmerk. Het staat open voor alle mensen – mensen met of zonder religieuze voorkeuren. U kunt concurrerende prijzen en voordelen verwachten, waaronder pakketkortingen, gebruik van een begraafplaatsdatabase, ideale bezoekuren en regelmatig onderhoud. Het is echter beperkend voor het publiek en vermeldt de namen van bezoekers en/of verzorgers bij de ingang van de begraafplaats.

Veteranenbegraafplaats

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze begraafplaats exclusief gereserveerd voor veteranen en geselecteerde familieleden van veteranen. Het maakt deel uit van het National Cemetery System (operationeel sinds de burgeroorlog) en de autoriteiten leggen beperkingen op aan wie op de begraafplaats kan worden begraven. Families gebruiken vaak het zoeken naar begraafplaatsen om hun voorouders te zoeken die daar eervol werden begraven. 

DEEL :
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
photo-26.jpg
Hendrik Morella

bedankt voor het langskomen op mijn site! Ik ben Hendrik en zou graag met je in gesprek gaan over de prachtige begraafplaatsen en hun geschiedenis hier in Nederland! Check mijn blog voor meer updates!

LAATSTE VIDEO

Hou van mijn reis

Play Video
ONZE BLOG

Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u nu om het laatste nieuws en updates te ontvangen